Vanilla's hvalpe

Vanilla's hvalpe

fredag den 20. november 2009

I dag tog vi turen til Århus dyrehospital, hvor hvalpene skulle have den helt store tur, med øjenlysning, vaccine og sundhedstjek, og alle var fit for fight fra hoved til bag - så det var jo bare dejligt ;o) Så nu er de klar til at flyve fra reden i morgen... (SUK - hvor blev de 8 uger lige af)
Efter hjemkomsten fra Århus, var hvalpene lige ude og få strukket benene efter de mange timer i transportbur og så fik de deres aftensmad... og så skal jeg da ellers lige love for at de gik i brædderne.. Vi kan rode og regere uden den mindste reaktion fra dem, så de er uden tvivl meget tidligt morgen friske i morgen... ligenu ligner de bare sande engle :o) Men måske de er klar over at de skal være friske og udhvilede til at flytte hjemmefra og møde verdenen - men vi havde da regnet med, at vi skulle have haft lidt fornøjelse af de små nysgerringe krudttønder - men i stedet har vi fået lov til at nyde stilheden, øv øv......
En meget træt mor, og hun har endda haft en halv fridag ;o)

Kisha og Cody

Laica

Balder i hans yndlings stilling inden han tog til drømmeland - han er og bliver en lille hygge fis ;o)

2 kommentarer:

  1. Dejligt at alle hvalpene er fit for fight. Held og lykke til dem alle ude i den store, store verden :o)

    //Bente

    SvarSlet
  2. Tak skal du have... De fire af dem er draget ud i den store verden - men med deres gå på mod og appetit på livet skal de nok klare det ;o)

    SvarSlet